Sinsisterra blijft rustig na Barça-gerucht: "Doe het stap voor stap"

17 maart 2022, 11:59

Luis Sinisterra is bezig aan een uitstekend seizoen bij Feyenoord. Over alle competities was hij al goed voor zeventien doelpunten en elf assists in 36 wedstrijden. Dat heeft voor interesse gezorgd uit het buitenland, maar de aanvaller wil daar niet teveel de focus op leggen. Hij wil presteren met de Rotterdammers.

"Als je ergens langer bent, wen je aan de stad en de fans", probeert de aanvaller een verklaring te zoeken voor zijn uitstekende prestaties dit seizoen, terwijl er eerder veel twijfels over hem waren. Daar merkte de buitenspeler zelf weinig van, zo vertelt hij op de persconferentie voorafgaand aan het duel met Partizan Belgrado. "Ik ben altijd goed behandeld, de club heeft altijd alles goed voor mij geregeld."

FC Barcelona en meerdere Italiaanse clubs zouden allemaal wel oren hebben naar een samenwerking met de Colombiaanse dribbelaar, die dit seizoen zijn acties weet te koppelen aan een uitstekend rendement. "Ik ben honderd procent gefocust op Feyenoord. Dat zal altijd zo blijven zolang ik hier nog onder contract sta", aldus de buitenspeler, die niet weet of de Rotterdamse club zijn plafond is. "Ik doe het stap voor stap. Ik probeer hier om een betere voetballer te worden. Wat er in de toekomst gebeurt? Dat weet ik niet."

Wat de aanvaller wel weet, is dat de wedstrijd van donderdagavond een formaliteit lijkt. In Belgrado wist Feyenoord met 2-5 te winnen van Partizan, waardoor die ploeg in De Kuip vier keer moet scoren om door te gaan. Dat lijkt onmogelijk, zo concludeerden de Servische media al na de eerste wedstrijd tussen beide ploegen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen