'City hoopt Haaland te verleiden met duizelingwekkend salaris'

16 maart 2022, 19:10

Manchester City heeft de strijd om de handtekening van Erling Haaland zeker niet opgegeven. De koploper van de Premier League zoekt nog altijd een echte centrumspits en wil ver gaan om de Noor naar Engeland te halen. Daarbij schuwt City niet om met miljoenen te smijten.

De strijd om Haaland gaat de komende maanden losbarsten en volgens diverse buitenlandse media wil City graag toeslaan. Het is geen geheim dat manager Josep Guardiola behoefte heeft aan een echte centrumspits. Afgelopen zomer werden de pijlen nog gericht op Harry Kane van Tottenham Hotspur, maar inmiddels moet Haaland dus de nieuwe aanvalsleider worden.

Om de Noorse spits uit handen van onder meer FC Barcelona en Real Madrid te houden, wil City ver gaan wat betreft salaris. Het schijnt namelijk dat de Engelsen Haaland een salaris van liefst 600.000 euro per week aan gaan bieden. Dat is veel meer dan aanvoerder Kevin De Bruyne krijgt in het Etihad Stadium. Ook het salaris van Cristiano Ronaldo zou een stuk lager zijn.

Haaland maakt er geen geheim van dat hij na drie seizoenen bij Borussia Dortmund graag een stap wil maken. De international van Noorwegen heeft een contract tot medio 2024 in het Signal Iduna Park en dus zal de club graag nog wat willen verdienen aan de transfer. Eerder speelde Haaland bij Bryne FK, Molde FK en Red Bull Salzburg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen