Vitesse krijgt na kritiek Mourinho weer nieuw veld in GelreDome

16 maart 2022, 18:45

Het grasveld in het stadion van Vitesse wordt momenteel voor de tweede keer in korte tijd vervangen. In GelreDome werd de afgelopen weken gespeeld op een dramatisch veld, al kon de club daar zelf weinig aan doen. Dit weekend wordt er al op de nieuwe grasmat gespeeld.

Op de clubwebsite laat Vitesse weten dat er hard wordt gewerkt om het nieuwe veld zo snel mogelijk klaar te hebben. In de winterstop werd er in Arnhem ook al een nieuw veld aangelegd, maar door problemen is dat nu opnieuw nodig. Volgens Vitesse ligt de oorzaak niet bij de club en komen er dus geen extra kosten bij voor de Arnhemmers.

Aanstaande zondagmiddag (16.45 uur) speelt Vitesse in eigen stadion tegen RKC Waalwijk. Die wedstrijd wordt al op het nieuwe veld gespeeld. Woensdag werd namelijk begonnen met de werkzaamheden en dus zal de grasmat er bij het treffen met de Brabanders weer piekfijn bij liggen. José Mourinho heeft daar op zijn beurt niet veel aan.

De trainer van AS Roma liet zich vorige week bij de wedstrijd tussen Vitesse en Roma (0-1) uit over de staat van het veld in GelreDome. "Ik zou echt niet weten wat er hier met de grasmat is gebeurd. Dit is de eerste keer dat ik in Nederland een veld in deze staat zie. En ik kom hier al zeker een jaar of twintig", opperde de Portugees tijdens het perspraatje.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen