'Cruijff kwam namens Barça voor twee spelers naar Ajax - Benfica'

16 maart 2022, 18:07

Jordi Cruijff (48) werd dinsdagavond gespot bij de achtste finale van de Champions League tussen Ajax en Benfica. De technisch adviseur van FC Barcelona, die recent ook gelinkt werd aan de vacature die Marc Overmars achterliet, was in de Johan Cruijff Arena om Noussair Mazraoui te bekijken. Dat was overigens niet de enige die opviel bij de Nederlander.

El Mundo Deportivo zag dat Cruijff ook in de Arena aanwezig was, waarbij Mazraoui al langere tijd gelinkt wordt aan de Catalaanse grootmacht. Vooral de transferstatus maakt de rechtsback interessant, omdat voorzitter Joan Laporta met een vrijwel lege beurs de markt op moet. Volgens de verdediger is er overigens nog met geen enkele club akkoord over waar zijn toekomst ligt. 

Lees ook: Mazraoui sneert naar media: nog geen akkoord met Barça

Ook Alejandro Grimaldo (26) zou veel indruk hebben gemaakt op Cruijff. De Spaanse linksachter speelde in de jeugdopleiding van FC Barcelona, dat hem in 2016 verkocht aan Benfica. Daar is hij inmiddels doorgebroken, maar met een tot 2023 lopend contract kan het voor de Portugezen interessant zijn om hem in de komende zomer te verkopen.

De Catalanen zoeken al langere tijd een linksachter, waarvoor eerder Nicolas Tagliafico in beeld was. Onder Xavi is de talentvolle Alejandro Baldé namelijk helemaal niet meer in beeld, waardoor Sergino Dest en Óscar Mingueza nog weleens worden gebruikt op de positie van Jordi Alba. Voor beide backs geldt echter dat ze geen serieuze concurrentie zijn voor de ervaren Spaanse verdediger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen