Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Keepersproblemen Oranje houden aan: deze opties zijn er nog

Keepersproblemen Oranje houden aan: deze opties zijn er nog

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

16 maart 2022 – Bondscoach Louis van Gaal heeft opnieuw een forse tegenvaller uit het trainersgilde gekregen. Justin Bijlow is tot het einde van het seizoen niet meer inzetbaar vanwege een voetblessure en zal de oefeninterlands van eind deze maand dus sowieso laten schieten. Door blessures bij Jasper Cillessen en Remko Pasveer lonkt voor deze doelmannen een lange tijd ondenkbare uitnodiging uit Zeist.

Marco Bizot
Behoorde in zijn tijd als sluitpost van AZ nog geregeld tot de selectie van het Nederlands elftal, maar is na zijn transfer naar Stade Brest uit de gratie geraakt. Bizot lijkt voor nu de meest reële optie als er de komende weken iets gebeurt met de eerste drie doelmannen Mark Flekken, Tim Krul en Joël Drommel. De 31-jarige Bizot hield dit seizoen vijf keer de nul in 28 Franse competitiewedstrijden.

Sergio Padt
De voormalig doelman van FC Groningen werd als Eredivisie-doelman al wel eens genoemd als er veel blessures waren tussen de palen, maar tot een oproep kwam het nooit. Padt is bij het Bulgaarse Ludogorets verzekerd van een basisplaats en heeft dus voldoende wedstrijdritme. De voormalig jeugdspeler van Ajax keept in Bulgarije echter op een bedenkelijk niveau.

Nick Marsman

Marsman was vorig seizoen bij Feyenoord tijdelijk eerste keuze, omdat Bijlow op dat moment eveneens kwakkelde met blessureleed. Afgelopen seizoen keepte Marsman nog 22 wedstrijden namens Inter Miami in de Major League Soccer, waar het nieuwe seizoen nog niet begonnen is. Ook de naam vande ervaren Kenneth Vermeer zal wat dat betreft de revue passeren. Van Gaal gaf in het verleden al eens aan fan te zijn van de doelman van FC Cincinnati.

Kjell Scherpen
Vorige week ging Scherpen nog niet vrijuit bij twee treffers van Club Brugge. Toch spreekt het in zijn voordeel dat hij na zijn vertrek bij Brighton & Hove Albion weer basisspeler is. Onder de lat bij KV Oostende krijgt Scherpen de kans om zich weer in de kijker te spelen. Scherpen behoort met Fabian de Keijzer (FC Utrecht) en Calvin Raatsie (Jong Ajax) tot de voorselectie van Jong Oranje.

Lees ook: Definitief: einde seizoen Bijlow zorgt voor probleem Feyenoord

Jay Gorter
Zal het ooit zijn voorgekomen dat het Nederlands elftal een beroep heeft moeten doen op een speler zonder minuten op het hoogste niveau? Gorter, op de weg terug na een blessure, verruilde Go Ahead Eagles afgelopen zomer voor Ajax. Daar keepte hij dit seizoen vooralsnog in de Keuken Kampioen Divisie. Gorter heeft het in zich om op termijn eerste doelman van Oranje te worden. Mogelijk krijgt hij binnenkort al de kans om eens aan het niveau te snuffelen. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd