PSV-trio hersteld; wéér tik voor worstelend Heracles

16 maart 2022, 11:17

PSV kan in de cruciale return tegen FC Kopenhagen weer beschikken over twee belangrijke krachten. Achter de namen van Mauro Junior en Mario Götze stond na afgelopen weekend een vraagteken vanwege pijntjes, maar het duo is weer hersteld voor de clash in Denemarken. PSV kan daar een plek bij de laatste acht van de Conference League afdwingen.

De twee zitten gewoon bij de wedstrijdselectie. Omdat ook de jonge verdediger Jason Steelt weer bij de groep zit, is de ziekenboeg opnieuw kleiner geworden. Alleen Phillipp Mwene, Ryan Thomas en André Ramalho zitten nog in de lappenmand. PSV is met een 23-koppige selectie afgereisd naar Denemarken, waar het na de 4-4 in eigen huis weer op gelijke hoogte begint. Ook Maximilian Romero is weer hersteld en zit bij de selectie.

Blaswich

Na de betrokkenheid van sterspeler Rai Vloet bij een dodelijk ongeluk en de transfer van Delano Burgzorg naar Mainz is Heracles opnieuw een sleutelspeler kwijtgeraakt. De Duitse doelman heeft een spierblessure opgelopen en moet daardoor enkele weken toekijken. "Hoe lang het exact gaat duren, kunnen we op dit moment niet zeggen, maar ik hoop zo snel mogelijk weer van waarde te kunnen zijn voor het team", zegt hij op de clubwebsite.

Blaswich is een van de sterkhouders van Heracles, dat met 27 punten nog altijd niet zeker is van lijfsbehoud. Omdat de concurrentie onderin blijft winnen, neemt de druk ook in Almelo steeds meer toe.

Vitesse

Vitesse moet het in de return tegen AS Roma nog stellen zonder Matus Bero. De middenvelder is geblesseerd geraakt. Ook Tomas Hajek en derde doelman Eric Verstappen ontbreken in de wedstrijdselectie van de Arnhemmers, die een 0-1 nederlaag goed dienen te maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen