Álvarez, Timber en Onana aangepakt: "Als een schooljongetje"

15 maart 2022, 23:56

Jan Boskamp legt de schuld van de Champions League-uitschakeling bij Edson Álvarez. De controlerende middenvelder maakte de overtreding waaruit de enige treffer van de wedstrijd viel. Volgens de analist was de actie van de Mexicaan helemaal niet nodig.

Jan Boskamp is na de Champions League-uitschakeling van Ajax geïrriteerd door Edson Álvarez. De Mexicaan maakte een overtreding, waarna Benfica de beslissende goal maakte via een kopbal van Darwin Núñez, waarbij doelman Andre Onana volledig naast de bal zat. Desondanks vindt de analist niet dat de doelman de hoofdschuldige is na de uitschakeling. "Het is niet te geloven. Waarom maakt hij daar de overtreding? Leg mij dat maar eens uit", doelt hij op de actie van Álvarez.

"Hij staat met zijn gezicht naar de tribune toe. Het is helemaal niet nodig. Dit mag niet. Hij kan wel zeiken op de scheidsrechter, maar dit moet hij helemaal niet doen. Je moet die tegenstander gewoon voor je houden. Als mijn kleindochter zo zou verdedigen, stuur ik haar naar huis. Het is echt slecht verdedigd. Weet je hoe we dit in Rotterdam noemen? Klote", besluit de voormalig Feyenoord-speler.

Jan van Halst

Jan van Halst kijkt bij Ziggo Sport niet naar de overtreding, maar naar de organisatie bij de vrije trap waar de goal uitkwam. "Die was gewoon niet goed. Hoelang is Timber? 1,62 meter? Die staat hier tegenover Núñez. Hij laat zich als een schooljongetje aan de kant zetten. En dan heb je nog Onana, dat is wel heel erg pijnlijk. Het is een opeenstapeling van fouten", aldus de analist.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen