Kroatië
3 – 1
Canada

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Geblesseerde Pasveer snapt dat Ajax-fans teleurgesteld zijn in Onana

Geblesseerde Pasveer snapt dat Ajax-fans teleurgesteld zijn in Onana

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

15 maart 2022 – Remko Pasveer moet dinsdagavond vanaf de tribune toekijken hoe zijn ploeggenoten het gaan doen. De doelman kan niet meedoen door een gebroken vinger en moet dus noodgedwongen plaatsnemen op de tribune. 

"De pijn valt mee. Maar met oefeningen moet ik m'n vingers langzaam buigen. Dat voel ik wel", vertelt de keeper, die tijdens de eerste wedstrijd met de Portugezen geblesseerd raakte in de warming-up. Dat duel speelde hij nog wel gewoon uit. "Ik zou een bal vangen, maar kreeg 'm op m'n vinger. Ik had wel meteen het gevoel dat 'ie scheef stond, maar niet dat hij gebroken was. Ik deed er een tapeje om, maar tijdens de wedstrijd kreeg ik wel het gevoel dat 'ie stijver werd. Je zit dan heel erg in de adrenaline, maar vooral die dag daarna voelde ik het."

Door die blessure staat hij acht weken aan de kant. "Dat is balen natuurlijk. Dit soort avonden zijn de mooiste avonden. Daarnaast spelen we nog voor het kampioenschap en bekerfinale, dat valt nu allemaal weg", vertelt Pasveer voor de camera van RTL7. Eerder dit Champions League-seizoen was hij nog de grote man tijdens de thuiswedstrijd met Borussia Dortmund, toen hij drie geweldige reddingen had. Op dat moment was hij nog niet zolang de eerste keeper. "Zulke momenten maken je sterker. Daardoor krijg je ook het vertrouwen van het team en de trainer."

Nu is Andre Onana weer de eerste man in de Johan Cruijff ArenA. Hij werd jarenlang op handen gedragen door de fans, maar dat is nu een stuk minder. Dat heeft alles met het transfervrije vertrek van de sluitpost te maken aan het einde van het seizoen. "Hij is heel stoïcijns bezig", zegt Pasveer over zijn collega. De Nederlander snapt het gevoel wel van de achterban. "Supporters hopen dat spelers die belangrijk zijn geweest in een bepaalde periode bijtekenen, blijven of voor veel geld vertrekken." Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd