'Paniek bij Feyenoord: met spoed op zoek naar vervanger Bijlow'

15 maart 2022, 19:01   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord is met spoed een zoektocht gestart naar een extra keeper. Dit vanwege het nieuws dat Justin Bijlow mogelijk lange tijd uitgeschakeld is door zijn voetblessure. In dat geval zou reservedoelman Ofir Marciano de enige overgebleven keeper met ervaring in de selectie zijn.

Het Algemeen Dagblad berichtte dinsdagavond dat Bijlow door zijn voetblessure, die in eerste instantie nog mee leek te vallen, mogelijk geopereerd moet worden. Iets later kwam [a,https://www.vi.nl/pro/keepersalarm-in-de-kuip-na-slecht-nieuws-over-bijlow,_blank,Voetbal International] met een stelliger bericht: 'Woensdag ondergaat Bijlow een second opinion die moet uitwijzen of hij een operatie nodig heeft, maar het staat vast dat hij er wekenlang uit zal zijn'. 

Het voetbalmedium stelde dat Feyenoord daarom snel wil schakelen, omdat achter Marciano de jonge Thijs Jansen (20) en Tein Troost (20) de enige opties zijn. Mocht er iets met de reservekeeper gebeuren, dan wil de club niet dat alle druk op de schouders van de jeugdkeepers komt te liggen. Met de beslissende fase in de Eredivisie en (mogelijk) de Conference League in het vooruitzicht, wordt er gesproken van 'lichte paniek' in De Kuip.

Feyenoord weet echter dat de haalbare, geschikte opties schaars zijn. Dat ondervond Ajax eerder ook al, dat na interesse in Robbin Ruiter uiteindelijk uitkwam bij Przemyslaw Tyton. De Rotterdammers kijken ook naar Rusland, waar buitenlandse spelers momenteel vrij zijn om met andere clubs te praten, maar dat wordt 'een moeilijke markt' genoemd. Een andere optie is voormalig Nice-keeper Yoan Cardinale. 'Geen grote doelman, letterlijk en figuurlijk, maar wel talentvol', zo werd hij omschreven door VI. Duidelijk is in ieder geval dat dat de vijver is waar Feyenoord in moet vissen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen