'Feyenoord en Oranje vrezen: Bijlow mogelijk onder het mes'

15 maart 2022, 18:21   Bijgewerkt: 15 maart 2022, 18:31

De voetblessure van Justin Bijlow zou wel eens ernstiger kunnen zijn dan Feyenoord had gehoopt. De kwetsuur hield hem afgelopen weekend in het duel tegen PEC Zwolle ook al langs de kant, maar een langdurige afwezigheid werd op dat moment nog niet verwacht. Inmiddels bestaat er echter de mogelijkheid dat Bijlow moet worden geopereerd.

Dat meldt althans het Algemeen Dagblad. De krant meldde dat de blessure van Bijlow momenteel nog nader onderzocht wordt, maar dat het zou kunnen dat een operatie nodig is om hem weer fit te krijgen. Als dat het geval is, zal Bijlow voorlopig niet onder de lat verschijnen. Ofir Marciano is in dat geval zijn vervanger. 

Sowieso is het de vraag of de keeper het duel van komende donderdag in de Conference League tegen FK Partizan haalt. Gezien de uitslag in de heenwedstrijd, een 2-5 zege, zou hij ook gespaard kunnen worden. Zondag staat voor Feyenoord immers de belangrijke Klassieker tegen aartsrivaal Ajax op het programma. 

Voor Bijlow komt de blessure sowieso op een vervelend moment. Vrijdag maakt bondscoach Louis van Gaal namelijk de voorselectie van Oranje bekend. De Feyenoorder is normaal gesproken eerste keeper van het Nederlands elftal, maar wordt wel regelmatig verweten te blessuregevoelig te zijn. Als hij niet fit genoeg blijkt, zal hij de oefenduels tegen Duitsland en Denemarken uiteraard moeten laten schieten. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen