Hilgers sprak met Feyenoord: "Ze zijn wel écht geïnteresseerd"

15 maart 2022, 16:45

Mees Hilgers heeft er bij FC Twente niet lang voor nodig gehad om zichzelf in de kijker te spelen. In zijn eerste seizoen als basisspeler (momenteel geblesseerd) wekte de twintigjarige verdediger uit de jeugdopleiding van de club zelfs al de interesse van Feyenoord

Hilgers sprak over de interesse van Feyenoord in de YouTube-show VoetbalTijd. "Natuurlijk is het mooi als zo'n grote club zo snel interesse toont. Dat laat zien dat je het goed doet", aldus de verdediger die vorig seizoen zijn eerste drie wedstrijden in de Eredivisie speelde en dit seizoen al achttien keer aan de aftrap stond.

De twee partijen hadden al eens een oriënterend gesprek, al zou er volgens Hilgers zomaar op korte termijn verder gepraat kunnen worden. "Ze zijn wel echt geïnteresseerd, dus het is afwachten wat zij willen. Op dit moment speel ik m'n wedstrijden nog bij FC Twente."

Hilgers beschikt momenteel over een contract tot medio 2023, met de optie voor nog een jaar. Tubantia meldde eind februari echter dat FC Twente hoopte zijn ontwikkeling te kunnen belonen met een nieuw contract. Tot dusver is het daar nog niet van gekomen.

Lees ook: FC Twente wil Hilgers met nieuw contract uit Feyenoord's handen houden

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen