'PSG wil voor 70 miljoen vervanger Mbappé, is slecht nieuws Ajax'

15 maart 2022, 12:19   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De kans dat Kylian Mbappé komende zomer uit Parijs vertrekt, wordt met de dag groter. De Fransman tekent naar alle waarschijnlijkheid in Madrid, waardoor het sterrenensemble van Paris Saint-Germain een flinke knauw krijgt. Om die leegte op te vangen, wil het winkelen bij AC Milan volgens La Gazzetta dello Sport.

Het Italiaanse nieuwsmedium meldt dat PSG 70 miljoen euro heeft geboden op Rafael Leão. De Portugees zou daar zes miljoen euro per jaar kunnen verdienen, maar het eerste bod is door AC Milan van tafel geveegd. Daarnaast is ook de speler niet akkoord gegaan met zijn jaarsalaris. Ondanks dat de opening van PSG nog niet toereikend was, wordt er wel snel een vervolgstap verwacht.

AC Milan verwacht zijn sterspeler deze zomer wel kwijt te raken en heeft dus al een schaduwlijstje klaarliggen. Daarbij zou Steven Bergwijn de belangrijkste kandidaat zijn om Leao op te volgen. Hij is op een zijspoor beland bij Tottenham en lijkt deze zomer alsnog te vertrekken. Dat is slecht nieuws voor Ajax, dat er met AC Milan dus een geduchte concurrent bij heeft.

Lees ook: 'AC Milan wil Ajax aftroeven in Bergwijn-strijd en wil nog een Nederlander'

De tweede naam op het lijstje van AC Milan is voormalig PSV'er Gianluca Scamacca, die dit seizoen veel indruk maakt in de Serie A. Daarnaast wil de club uit Milaan zich ook verdedigend versterken en dus staat ook de naam van Sven Botman, net als afgelopen winter, hoog op dat lijstje. Milan zal daar de concurrentiestrijd moeten aangaan met Newcastle United.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen