RKC Waalwijk
0 – 0
Go Ahead Eagles

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Twente zet speler uit selectie: "Weet niet wat het is om prof te zijn"

Twente zet speler uit selectie: "Weet niet wat het is om prof te zijn"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

15 maart 2022 – FC Twente heeft goed en slecht nieuws naar buiten gebracht. Het heeft de talentvolle Ramiz Zerrouki langer aan zich weten te binden met een nieuw contract, maar heeft ook een speler uit de selectie moeten zetten. De talentvolle Jahnoah Markelo jaagt dit seizoen op zijn eerste minuten in het eerste van FC Twente, maar is om disciplinaire redenen voorlopig niet meer welkom.

Technisch directeur Jan Streuer is verheugd met het contractnieuws van Zerrouki. "We willen hem belonen voor de ontwikkeling die hij heeft doorgemaakt'', geeft hij aan bij Tubantia. "Er speelt op dit moment niets rond hem en we willen hem dan ook dolgraag houden." Het contract wordt met twee jaar verlengd en loopt nu tot de zomer van 2025.

Over Markelo was Streuer minder te spreken, hij wordt tot 1 april uit de selectie gezet. "Hij weet nog niet precies wat het inhoudt om profvoetballer te zijn. Een jonge speler mag fouten maken, maar het kan niet zo zijn dat we met de jongste speler in de selectie het drukst zijn. Na 1 april kijken we of hij de boodschap heeft begrepen, en of hij kan terugkeren in de selectie."

Lees ook: Twente dient AZ eerste eredivisienederlaag sinds november toe

Verder heeft Twente een flink aantal huurspelers onder contract en vooralsnog wil het alleen verder met Manfred Ugalde van Manchester City. Giovanni Troupée, Kik Pierie, Michel Vlap en Dimitrios Limnios wachten nog op een gesprek met Twente. De club gaat wel om tafel met Michal Sadilek. Hij wordt gehuurd van PSV, maar heeft een flink prijskaartje om zijn nek hangen. De Tsjech moet namelijk 1,5 miljoen euro kosten. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd