Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Pasveer vertelt over zijn blessure: ''Het was Haller die schoot''

Pasveer vertelt over zijn blessure: ''Het was Haller die schoot''

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

15 maart 2022 – Ajax gaat dinsdagavond met André Onana onder de lat op jacht naar een ticket voor de kwartfinale van de Champions League. In de heenwedstrijd tegen Benfica stond Remko Pasveer, evenals de zes groepswedstrijden ervoor, nog op doel. Maar de routinier blesseerde zich tijdens de warming-up, waardoor hij de komende tijd buitenspel staat. In het programma Rondo van Ziggo Sport legde hij nog een keer uit wat er gebeurde. 

Ajax baarde vorig seizoen opzien door de 38-jarige Pasveer aan te trekken. De doelman kwam transfervrij over van Vitesse en leek in eerste instantie gehaald te zijn als stand-in voor Maarten Stekelenburg. Maar Stekelenburg raakte al vroeg in het seizoen zwaar geblesseerd, waardoor Pasveer promt de eerste doelman was. Met de oud-keeper van onder meer PSV en Vitesse onder de lat kreeg Ajax heel weinig doelpunten tegen. Zo hoefde Pasveer in de groepsfase van de Champions League slechts vijf keer te vissen. 

Maar in de eerste achtste finalewedstrijd tegen Benfica kreeg de doelman er 'liefst' twee om de oren. Bij beide treffers ging Pasveer niet helemaal vrijuit. Achteraf bleek dat hij zich al tijdens de warming-up had geblesseerd. ''De laatste bal kreeg ik op de vinger'', vertelde Pasveer bij Rondo. ''Ik had mijn vinger waarschijnlijk niet goed staan en toen brak ik hem. Dat was op dat moment natuurlijk nog niet bekend, maar ik zag binnen wel dat hij iets schever stond.'' De doelman gaf aan dat hij niet meteen door had dat het mis was. ''Ik krijg wel vaker een bal op mijn vinger. Dan heb je even een beurs gevoel. Hij stond nu wel iets schever, maar ik dacht niet dat hij gebroken was.''

Lees ook: Dit is de vermoedelijke opstelling van Ajax tegen Benfica

Het schot kwam van de voeten van Sébastien Haller. De Fransman maakte er dit seizoen al elf in de Champions League, waaronder één tegen Benfica. Maar in de warming-up vond hij dus Pasveer op zijn weg, die er een gebroken vinger aan over heeft gehouden. ''Tijdens de wedstrijd merkte ik dat ik mijn vinger niet meer kon buigen. 's Avonds werd die echt dik en de dag erna al helemaal'', aldus Pasveer. De routinier heeft inmiddels al vier wedstrijden moeten missen. Daarin kreeg Ajax, met Onana als vervanger onder de lat, opvallend veel doelpunten tegen (zes). De Amsterdammers zullen de boel achterin dinsdagavond een stuk beter voor elkaar moeten hebben om door te stoten naar de kwartfinale. 

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd