Spanje
0 – 0
Duitsland

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Ajax schrijft Tyton in voor restant CL: ook Ihattaren op spelerslijst

Ajax schrijft Tyton in voor restant CL: ook Ihattaren op spelerslijst

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

14 maart 2022 – Ajax heeft het voor elkaar gekregen om Przemyslaw Tyton in te schrijven voor het restant van de Champions League. Er heerste onduidelijkheid over de inschrijfmogelijkheid van de vorige week gestrikte Pool, maar Tyton staat op de vernieuwde spelerslijst van de Amsterdammers. Komende dinsdag kan hij dus al op de bank zitten tegen Benfica.

Ajax haalde Tyton vorige week transfervrij binnen vanwege de blessures bij doelmannen Remko Pasveer en Jay Gorter. Maarten Stekelenburg staat al heel dit seizoen geblesseerd langs de kant. Daardoor was André Onana de enige doelman met ervaring op het hoogste niveau in de selectie. Zijn stand-in Charlie Setford wordt weliswaar als een groot talent gezien, maar is nog te jong om bij een blessure van Onana al voor de leeuwen te gooien.

Daarom hebben de Amsterdammers ervoor gekozen om Tyton, die na zijn vertrek bij FC Cincinnati zonder club zat, te strikken. Direct is met de UEFA contact gelegd of de doelman nog mocht worden ingeschreven voor de komende Champions League-duels. Ajax kreeg groen licht, waardoor de voormalig sluitpost van onder meer Roda JC en PSV tot de 42-koppige selectie behoort.

Daar staan de namen van Remko Pasveer en Jay Gorter op dit moment niet bij. Wel is er plaats voor Mohamed Ihattaren, die na zijn transfer ook al werd ingeschreven. Afgelopen weekend meldde coach Erik ten Hag echter dat Ihattaren nog niet kan rennen op Eredivisie - of Champions League-niveau. Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd