Van Hanegem luidt noodklok bij Feyenoord: "Om te huilen zo slecht"

14 maart 2022, 08:24   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Willem van Hanegem vindt dat het spel van Feyenoord volgende week aanzienlijk beter moet zijn om kans te maken op een goed resultaat bij aartsrivaal Ajax. De Rotterdammers wonnen weliswaar met 1-2 van PEC Zwolle, maar eenvoudig ging het allesbehalve. Het was volgens De Kromme een wereld van verschil met afgelopen donderdag.

Toen was Feyenoord in Servië nog met 2-5 te sterk voor Partizan Belgrado. "Het spel van Feyenoord was tegen Partizan Belgrado heel leuk om naar te kijken, tegen PEC was het om te huilen zo slecht", vertelt Van Hanegem in zijn wekelijkse column bij het Algemeen Dagblad. "Iedereen roept om Dessers en zijn doelpunt was prima, maar verder was ook wat hij liet zien wel heel erg matig."

Er is dus werk aan de winkel, vindt Van Hanegem. "Feyenoord moet echt veel beter tegen Ajax en dan krijg je hopelijk een mooie pot. En ik hoop ook op goede arbitrage. Het is op dat vlak allemaal zo matig. Een kopstoot van een speler van NEC is wel rood, Antony kwam er vaak wel mee weg. De duels van Antony met Malacia, dat gaat iets worden. Antony is snel geïrriteerd, zeker tegen Malacia. De arbitrage is dan belangrijk."

Feyenoord deed lange tijd mee in de strijd om de landstitel, maar heeft na een magere serie een pas op de plaats moeten maken. De Rotterdammers bezetten nu de derde plaats in de Eredivisie en hebben acht punten minder dan de Amsterdamse koploper. Nummer twee PSV heeft zes punten meer verzameld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen