Van Polen keihard na wangedrag fans: "Waarom doe je dat?"

13 maart 2022, 23:49   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Bram van Polen heeft geen begrip voor het wangedrag van de supporters van PEC Zwolle tijdens de thuiswedstrijd tegen Feyenoord. Het duel werd een kwartier voor tijd een paar minuten gestaakt nadat fans met vuurwerk en bekers bier naar het veld gooiden. Daarbij raakte Feyenoord-doelman Ofir Marciano zelfs lichtgewond.

De doelman uit Israël hield een schram op zijn been over aan het vuurwerkincident. De scheidsrechter voelde zich daardoor genoodzaakt om van het veld te stappen. "Ze moeten er mee kappen", haalde PEC Zwolle-aanvoerder Bram van Polen uit naar de supporters die vuurwerk op de grasmat in Zwolle gooiden. "Waarom doe je dat?"

Volgens Van Polen was er geen reden om wangedrag te vertonen. "We zaten er zelf eigenlijk best lekker in en kregen een belangrijke vrije trap. Dan snap ik er echt niets van. Iedereen die het niet met me eens is, zal voor gek worden verklaard." Het kostte PEC uiteindelijk de voorsprong, want kort na de break maakte Cyriel Dessers de winnende treffer.

Daarmee schoot hij PEC Zwolle weer onder de degradatiestreep. Fortuna is nu de veilige nummer vijftien, nadat de Limburgers een knappe 1-0 overwinning boekten op nummer zestien Willem II. PEC is daardoor weer hekkensluiter in de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen