Rampweek Inter compleet: duur puntenverlies in titelstrijd

13 maart 2022, 22:41

In een zeer belangrijke week heeft Inter niet thuisgegeven. De Milanese topclub slaagde er afgelopen dinsdag ondanks een 0-1 zege op Liverpool niet in om de kwartfinale van de Champions League te bereiken, terwijl zondagavond gevoelig puntenverlies moest worden geslikt in strijd om de titel. Inter speelde, zonder de geblesseerde Stefan de Vrij, met 1-1 gelijk bij Torino.

Voor de regerend landskampioen kan het daarmee zomaar zo zijn dat in vijf dagen tijd twee mogelijkheden op een hoofdprijs in de prullenbak zijn gegooid. Nadat de Champions League-droom aan diggelen ging, verloor Inter ook de beste papieren voor het Italiaanse kampioenschap. Voor zondagavond had Inter namelijk de minste verliespunten in de Serie A. 

Inter stond weliswaar niet bovenaan, maar dat had te maken met het feit dat concurrent AC Milan een wedstrijd meer heeft gespeeld. Het verschil op de ranglijst bedraagt vier punten. Wel heeft Inter dus nog een wedstrijd tegoed en kan het gat worden teruggebracht tot één punt. Napoli staat tweede, waardoor Inter zelfs naar de derde plaats is gezakt.

Tegen middenmoter Torino viel werd de score al vroeg in de wedstrijd geopend. Het was Bremer die de thuisploeg na twaalf minuten op voorsprong bracht. Torino leek op weg naar een zege, tot minuut 93 aanbrak. Op aangeven van Edin Dzeko schoot Alexis Sanchez zijn ploeg uiteindelijk langszij.

Bij Inter zat Denzel Dumfries op de reservebank. Stefan de Vrij ontbrak in de wedstrijdselectie vanwege een blessure. Robin Gosens kwam als invaller binnen de lijnen en kreeg in de slotfase een gele kaart.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen