PEC - Feyenoord tijdelijk gestaakt: fans verwonden doelman uitploeg

13 maart 2022, 18:32

De wedstrijd tussen PEC Zwolle en Feyenoord is tijdelijk gestaakt. De supporters van de thuisploeg gooiden met bekers bier en vuurwerk richting het veld, waarmee Feyenoord-doelman

€210k
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/ofir-marciano">Ofir Marciano werd verwond. De Israëlische doelman heeft een schram aan zijn been opgelopen na het vuurwerkincident.

Op dat moment stond het 1-1. Supporters van PEC waren gefrustreerd nadat de scheidsrechter geen kaart besloot te geven aan Marcos Senesi na een overtreding. De scheidsrechter besloot resoluut van het veld te stappen, waardoor beide clubs tijdelijk de kleedkamer opzochten. Tien minuten later kwamen alle spelers weer het veld op, ook Marciano.

De doelman blijkt weinig last te hebben van de schram op zijn been. Het zal de KNVB opnieuw aan het denken zetten. De laatste weken gaat het geregeld fout op de tribunes. Afgelopen week werd de wedstrijd tussen Vitesse en Sparta zes minuten voor tijd definitief gestaakt nadat er met vuurwerk werd gegooid en een bezoeker het veld op rende.

Kort voor de staking in Zwolle liet de scheidsrechter het na om een rode kaart te geven aan Maikel van der Werff, die een doorgebroken tegenstander vloerde. Dat leidde op social media tot veel onbegrip.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen