Drommel ziet verschil tussen Twente en PSV: "Eindelijk eens positief"

13 maart 2022, 17:21

Na maanden vol weifelende optredens groeide Joël Drommel eindelijk weer eens uit tot de grote man. De sluitpost van de Eindhovenaren hielp zijn ploeg met enkele knappe reddingen aan een 0-1 overwinning op bezoek bij FC Utrecht, waardoor PSV de aansluiting houdt met koploper Ajax.

"Dit is een heel goed gevoel, echt top", aldus Drommel in gesprek met ESPN. Met enkele reddingen hield hij zijn ploeg op de been. "Je helpt je team, dat is eindelijk een keer positief. Hier streef je elke dag naar en ik doe er alles aan om belangrijk te zijn voor mijn team. Nu eindelijk pakt het vandaag een keer goed uit, daar heb ik heel lang op gewacht."

Lees ook: Slecht veld maakt goed voetbal bij Utrecht - PSV onmogelijk

Drommel beleefde lastige maanden onder de Eindhovense lat. "Ik twijfel nooit aan mezelf. Ik ben zelfkritisch en ben blijven strijden. Ik heb nooit opgegeven, dan komt de ommekeer vanzelf. Het is zaak om er de volgende keer weer te staan en het beter willen doen. Als keeper moet je in ieder geval nooit twijfelen en goed praten met mensen om je heen."

De keeper vindt dat hij soms wat betere keuzes moet maken en moet groeien in hoge ballen pakken. "Daarin moet ik meedogenlozer zijn. Bij FC Twente was ik dat meer, maar dat is ook heel anders. Bij Twente kreeg ik veertig ballen, hier maar twee en dan moet je er staan. Dat is een heel groot verschil."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen