Engeland
0 – 0
Senegal

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Slecht veld maakt goed voetbal onmogelijk voor Utrecht en PSV

Slecht veld maakt goed voetbal onmogelijk voor Utrecht en PSV

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

13 maart 2022 – PSV heeft zondagmiddag een belangrijke overwinning geboekt in de strijd om de landstitel. De formatie van de jarige Roger Schmidt won met 0-1 op bezoek bij een zeer gehavend, maar energiek, FC Utrecht. In de tweede helft was het aanvalsleider Eran Zahavi die voor de enige treffer van de middag zorgde. Makkelijk was het niet voor de Eindhovenaren, wat onder meer te maken had met de slechte staat van de grasmat in Utrecht.

De omstandigheden waren zondagmiddag in De Galgenwaard bijna perfect voor een heerlijke voetbalwedstrijd. De supporters van de Domstedelingen waren massaal naar het stadion afgereisd om onder zonnige omstandigheden te genieten van de kraker tegen de nummer twee van Nederland. Met het uitzicht op een prachtige sfeeractie, waarmee steun werd betuigd aan Oekraïne, betraden de tweeëntwintig spelers het veld in Utrecht. Over de grasmat werd erg veel gesproken, want het lag er dramatisch bij in de Domstad.

Het veld van FC Utrecht is een punt van aandacht. De overige omstandigheden leken perfect te zijn voor een mooie wedstrijd, maar op het stroeve, hobbelige veld van FC Utrecht was dit zeker niet altijd mogelijk. Voornamelijk in het eerste bedrijf hadden de spelers ontzettend veel moeite om de bal onder de controle houden. Bij technisch vaardige voetballers als Cody Gakpo en Quinten Timber zijn we weinig slechte aannames gewend, maar op deze zondagmiddag hadden zelf zij moeite om goed te combineren op het veld in Utrecht. Dat leverde zo nu en dan vechtvoetbal op in De Galgenwaard, waar beide ploegen voornamelijk uit standaardsituaties gevaarlijk werden.

Typerend voor de wedstrijd was een terugspeelbal van Tommy St. Jago, die vandaag voor het eerst in dit seizoen in de basis mocht starten. De jonge centrumverdediger speelde de bal terug in richting van de goed spelende doelman Fabian de Keijzer, die vanwege de staat van het veld maar een hoekschop weggaf.

Lees het wedstrijdverslag van FC Utrecht – PSV hier terug Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd