'Gestopte' El Ahmadi over Mazraoui: "Weinig backs die dat kunnen"

13 maart 2022, 14:00

Voormalig Feyenoorder Karim El Ahmadi was zondagochtend te gast bij Goedemorgen Eredivisie van ESPN. Daarin blikte de middenvelder terug op de afgelopen jaren en geeft hij aan bijna gestopt te zijn. "Zoals het er nu uitziet, ga ik stoppen." Dat is echter nog afhankelijk van de blessure van de 37-jarige El Ahmadi.

De Marokkaan staat momenteel nog onder contract bij Al Ittihad, maar kampt met een blessure. "Ze hebben me wel gevraagd om door te gaan, maar ik heb er nu vier jaar gezeten en het enorm naar mijn zin gehad. De laatste jaren hebben we heel goed gepresteerd ook. Ik ben nog niet officieel gestopt, want ik wil nog even mijn blessure afwachten. In mijn hoofd heb ik wel al bijna zitten dat ik ermee ga stoppen."

El Ahmadi werd ook gevraagd naar de situatie rondom Noussair Mazraoui en hij gaf aan erg onder de indruk te zijn van zijn landgenoot. "Ik vind hem echt een hele goede voetballer, maar ook een goede verdediger. Ik denk dat je je daarin vergist. Je krijgt hem niet zo makkelijk van de bal en hij verovert zelf ook veel ballen." Hedwiges Maduro denkt wel dat hij moet kiezen voor een voetballende ploeg.

"Daar komen zijn kwaliteiten het best tot zijn recht. Dan kan hij zijn bekende runs maken, waar hij super goed in is. Zoveel backs zijn er niet die aan de binnenkant kunnen spelen." Mazraoui beschikt over een aflopend contract bij Ajax en heeft de clubs dus komende zomer voor het uitkiezen.

Lees ook: Opmerkelijke plottwist: Ziyech en Mazraoui terug in voorselectie

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen