"Als Sinisterra dit tegen Ajax laat zien, gaat hij voor 30 miljoen"

14 maart 2022, 16:29

Luis Sinisterra is een van de uitblinkers dit seizoen op de Nederlandse velden. De buitenspeler was al bij dertien goals betrokken en toont zich geregeld een ware plaag voor de gemiddelde Eredivisie-back. Feyenoord lijkt dus goud in handen te hebben en ondertussen wordt al gesproken over bedragen van tientallen miljoenen.

Bij RTV Rijnmond sprak oud-voetballer Geert den Ouden over de geweldige ontwikkeling van Sinisterra. "Hij was fantastisch tegen Partizan, daar kreeg hij ook alle gelegenheid toe. Hij moet het nu ook laten zien tegen Ajax, door dat soort wedstrijden word je dertig miljoen waard." Ook voormalig Feyenoord-trainer Rob Jacobs is erg over hem te spreken.

"Hoe hij tegen Partizan drie man uitspeelde, was Messi-achtig. Hij durft een man op te zoeken en uit te spelen. Dat is echt fantastisch. Topclubs kunnen hem deze zomer ophalen." Mocht Sinisterra inderdaad voor veel geld vertrekken uit Rotterdam, dan zal Feyenoord eindelijk weer eens flink kunnen investeren. Aan tafel werd dan ook gediscussieerd over of de club Cyriel Dessers dan voor vier miljoen moet overnemen.

"Ik vind van wel" zegt Jacobs. "Ik vond het terecht dat Dessers tegen Partizan startte, het is voor Bryan Linssen vervelend, maar een spits wordt beoordeeld op zijn doelpunten." Den Ouden vindt dat echter nog te vroeg en vraagt zich af of Feyenoord het niet hogerop moet zoeken.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen