"Je hebt meer aan een koelkast dan aan Harry Maguire"

13 maart 2022, 10:14   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Manchester United is bezig aan moeizame maanden. De club won slechts drie van de laatste negen duels en de kritiek op het team wordt steeds groter. Tegen Manchester City vorige week (4-1) maakte de defensie een belabberde indruk en dat kwam vooral Harry Maguire op een flinke bak aan kritiek te staan.

Voormalig Manchester United-speler Bojan Djordjic vindt het een aanfluiting dat Maguire bij Manchester United in de basis staat, zegt hij tegen Mundo Deportivo. "Ik ben echt boos, dit is geen Southampton. Ga alsjeblieft ergens anders spelen. Natuurlijk verdient hij het niet om de aanvoerdersband te dragen, dat zou Rangnick ook in moeten zien."

Saillant detail: Manchester United betaalde bijna negentig miljoen euro voor de verdediger. "Eerlijk gezegd heb je nog meer aan een koelkast dan aan Harry Maguire. Hij speelt super onzeker en heeft simpelweg niet genoeg kwaliteit. Hij is verdediger van een van de grootste clubs van de wereld."

Lees ook: Gullit grapt: "Chelsea tekent protest aan tegen schorsing Maguire"

Djordjic heeft overigens ook nog een tip wat Maguire volgende keer beter zou kunnen doen. "Hij moet tegen zijn trainer zeggen: hé, ik ben ziek, ik kan niet spelen." Maguire speelde tot op heden 137 duels voor United. In 2019 kwam hij over van Leicester City, waar hij wel een goede indruk achterliet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen