Veltman blijft hopen op Oranje en sluit terugkeer bij Ajax uit

12 maart 2022, 21:31

Een stunt zat er zaterdagmiddag niet in voor het Brighton & Hove Albion van Joël Veltman, maar de verdediger is wel bezig aan een goed seizoen in de Premier League. Ziggo vroeg de voormalig Ajacied wat dat betekent voor zijn kansen in Oranje en of hij denkt aan een toekomstige terugkeer bij Ajax

In het interview, dat voor de bekendmaking van de voorselectie werd opgenomen, gaf Veltman nog aan te hopen op een oproep. "Zo niet, dan blijf ik alles geven om er wel bij te komen." Dat zal hij nu dus moeten doen, want een plek in de voorselectie kreeg hij niet. Er is echter nog hoop voor de verdediger, want uiteraard gaat het hem vooral om het WK van dit najaar. "Die WK-selectie, daar wil je gewoon bij zitten. Daar ga ik alles aan doen."

Daarbij wil Veltman wel alleen zijn voeten laten spreken. "Ik ga niet roepen dat ze mij moeten bellen. Ik weet hoe het werkt. Ook als ze niet bellen, zal ik alles geven en laten zien dat ik erbij wil en moet horen." Tot dusver deed bondscoach Louis van Gaal nog geen beroep op de dertigjarige Veltman. Zijn laatste interland speelde hij in de EK-wedstrijd tegen Oekraïne van afgelopen zomer. Frank de Boer liet hem toen twee minuten invallen.

Ajax

De focus ligt voor Veltman dus puur op zijn club Brighton, waar hij nog tot medio 2023 vastligt. Of hij een terugkeer naar zijn oude liefde Ajax daarna ziet zitten? "Dat zie ik niet gebeuren. Misschien ben ik dan al ergens anders heen of heb ik hier verlengd. Ik weet ook wat ze bij Ajax nu hebben: Timber, Schuurs, jonge gasten die uit de jeugd komen. Dat zie ik daar wel goedkomen, dus ik zie mezelf niet terugkeren naar Ajax."

Lees ook: Niet gegeven rode kaart bij zege Liverpool zorgt voor verbazing

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen