Flinke schrik bij Auassar: "Deze drie punten zijn voor Tom"

12 maart 2022, 19:25

Sparta pakte zaterdagavond drie heel belangrijke punten tegen Go Ahead Eagles (1-0). Toch werd dat resultaat overschaduwd door een verschrikkelijke blessure bij Tom Beugelsdijk. De verdediger kwam erg lelijk terecht na een luchtduel en moest met een brancard het veld verlaten.

De eerste geluiden uit het Sparta-kamp zijn gelukkig naar omstandigheden positief, al was dat voor de spelers op het veld op dat moment nog niet duidelijk. Aanvoerder Adil Aussar was aangeslagen na de blessure van zijn ploeggenoot. "Het raakte mij wel, ja. Ik zag hem een kopduel aangaan en hij werd geblokt terwijl hij nog in de lucht was. Het was niet eens zo'n erge overtreding, maar ik keek hem aan en hij was helemaal weg."

Enkele minuten na het incident moest Sparta zich toch weer op het voetbal zien te richten. "Je hebt er geen invloed meer op. Dat klinkt misschien hard, maar wij moeten ons werk gewoon doen. Dat zou Tom andersom ook doen. We weten dat hij in goede handen is bij onze medische staf." Auassar wilde niet stellen dat de matige fase van Sparta die volgde daar direct uit voortkwam. "Dat is heel makkelijk om te zeggen. Maar dat het mij, de jongens en de staf aangrijpt, absoluut."

Auassar zelf zou zich uiteindelijk tot matchwinner kronen, maar was met zijn hoofd uiteraard ook nog bij zijn ploeggenoot. "Onze gedachten gaan uit naar Tom en deze drie punten zijn zeker voor hem. Dat heb ik ook tegen de jongens gezegd: 'deze gaan we voor Tom winnen'."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen