Stam: "Merendeel binnen Feyenoord was sceptisch over Sinisterra"

12 maart 2022, 14:37

Jaap Stam heeft naar eigen zeggen altijd vertrouwen gehad in Luis Sinisterra, die steeds vaker laat zien wat hij in huis heeft. Dat geldt volgens de voormalig trainer van Feyenoord niet voor iedereen met wie hij in 2019 heeft samengewerkt in Rotterdam.

Feyenoord nam Sinisterra in de zomer van 2018 over van Once Caldas. Na een moeizame start is de Colombiaanse aanvaller tegenwoordig een van de dragende krachten bij de Rotterdamse club. "Het merendeel binnen de club was sceptisch over hem. Hij zou het niet kunnen volhouden. Maar ik had altijd vertrouwen in Luis. Je ziet hoe hij zich heeft ontwikkeld", vertelt Stam in een interview in het Algemeen Dagblad.

Sinisterra was dit seizoen in alle competities goed voor zestien doelpunten. Zijn mooiste maakte hij afgelopen donderdag in de Conference League-wedstrijd tegen Partizan Belgrado (2-5). Een paar meter voor het vijandelijke strafschopgebied nam hij de bal met de borst aan om 'm vervolgens in de kruising te jagen. Het leverde Sinisterra de prijs voor het doelpunt van de week op.

De aanvaller ligt nog tot de zomer van 2024 vast in De Kuip. Volgens Transfermarkt vertegenwoordigt de Colombiaan een waarde van zestien miljoen euro.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen