'Wijnaldum slachtoffer van schoonmaak bij Paris Saint-Germain'

12 maart 2022, 13:25   Bijgewerkt: 12 maart 2022, 14:03

Paris Saint-Germain overweegt volgens L'Equipe de selectie te renoveren. Meerdere spelers mogen deze zomer het Parc des Princes verlaten, onder wie Àngel Di María en Georginio Wijnaldum. Hoewel laatstgenoemde nog geen jaar onder contract staat in Parijs, lijkt zijn houdbaarheidsdatum nu al verstreken.

Wijnaldum maakte afgelopen zomer de overstap van Liverpool naar Paris Saint-Germain. Bij de Franse club komt hij weinig aan spelen toe. En als Mauricio Pochettino hem wel speeltijd geeft, weet Wijnaldum zelden te overtuigen. In Parijs wordt de Oranje-international inmiddels als miskoop bestempeld. Ondanks dat Wijnaldum over een contract beschikt dat nog ruim twee jaar doorloopt, lijkt een vertrek aanstaande.

Paris Saint-Germain denkt nog een aardige transfersom te kunnen overhouden aan het vertrek van Wijnaldum, die in verband wordt gebracht met een overgang naar Spanje en een terugkeer naar Engeland. Ondertussen zijn de Parijzenaren al op zoek naar een vervanger voor Wijnaldum, die dit seizoen in alle competities zeventien keer startte en elf keer als invaller binnen de lijnen kwam.

Voor Wijnaldum is een vertrek komende zomer ook een interessante optie. Hij wil met het oog op het WK dat aan het einde van het jaar plaatsvindt namelijk meer aan spelen toekomen. Atlético Madrid en Aston Villa zijn naar verluidt clubs die de situatie van Wijnaldum in de gaten houden. PSG zou een prijskaartje van 25 miljoen euro om de nek van de Nederlandse middenvelder hebben gehangen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen