Gravenberch baalt van Van Gaal: "Heb hem gefacetimed"

11 maart 2022, 23:35
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/ryan-gravenberch">Ryan Gravenberch
M, VM (C) - Liverpool
€39M
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/ryan-jiro-gravenberch">Ryan Gravenberch kroonde zich tegen Cambuur met een fraaie afstandstreffer in de blessuretijd tot matchwinner. Na afloop vertelde hij op de persconferentie dat hij ervan baalt dat hij door bondscoach Louis van Gaal buiten de selectie van het Nederlands elftal is gelaten.

"Natuurlijk ben je dan teleurgesteld dat je je moet melden bij Jong Oranje. Als je er lang bij hebt gezeten en je wordt niet geselecteerd, dan komen er wel teleurstellingen naar boven. In die vijf wedstrijden wil je gewoon laten zien dat je in Oranje hoort. Ik heb met de bondscoach gefacetimed en hij heeft me uitgelegd waarom en dat moet ik accepteren."

"Natuurlijk heb ik misschien een mindere fase gehad en daarom heeft hij met niet geselecteerd, maar voor mezelf ben ik het er niet mee eens." Gravenberch zal bij Ajax dus moeten laten zien wel bij de selectie te horen en tegen Cambuur deed hij dat met een goal en twee assists. Bij ESPN gaf hij aan ook wel opgelucht te zijn na zijn treffer.

Lees ook: Van Gaal verrast met voorlopige selectie: Clasie terug

"Ik heb vaak genoeg gehoord dat ik niet zo'n goed afstandsschot heb. Vandaag dacht ik niet na en haalde ik gewoon uit. Hij zat er wel lekker in. Dit was wel een opluchting, ik zat er eerlijk gezegd wel mee dat ik droog stond."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen