Chaos bij ADO door stroomstoring: geen licht, fans buitengesloten

11 maart 2022, 20:51   Bijgewerkt: 11 maart 2022, 21:03

Het duel tussen ADO Den Haag en Jong PSV is vrijdagavond behoorlijk in de soep gelopen. Het duel werd geteisterd door een stroomstoring in het Cars Jeans Stadion, waardoor de wedstrijd flink moet worden uitgesteld. In eerste instantie werd het duel met een halfuur verlaat, maar nadat de oorzaak nog altijd niet was gevonden, werd het duel nog verder uitgesteld.

Het leverde mooie beelden op van enkele supporters die al in het stadion waren en hun telefoonverlichting lieten schijnen. Even later kreeg de club de verlichting in het stadion toch aan, behalve de stadionlampen. Die doen er namelijk een halfuur over om helemaal aan te gaan. Toch waren de spelers alvast het veld op gegaan, in de hoop dat de wedstrijd toch nog gespeeld zou gaan worden.

Dat is echter nog niet helemaal zeker, want een groot deel van de supporters is buitengesloten. Zij staan namelijk voor de toegangspoorten, maar de elektrische poortjes werken door de stroomproblemen niet. Volgens Omroep West-verslaggever Jim van der Deijl is de monteur momenteel hard aan het werk om de problemen op te lossen.

Update

De stroomproblematiek is inmiddels helemaal opgelost en de wedstrijd gaat alsnog beginnen, zeventig minuten na de eigenlijke starttijd. ADO en Jong PSV trappen om 21:10 uur af. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen