Slot geeft Dessers voorlopig basisplaats, maar houdt slag om arm

11 maart 2022, 17:30

Feyenoord won donderdagavond in de Conference League vrij overtuigend van Partizan Belgrado met 2-5, onder meer door een doelpunt en een assist van Cyriel Dessers. De Belg was tegen FC Groningen vorig weekend ook al belangrijk door een punt te redden voor Feyenoord. Dat is voor trainer Arne Slot reden genoeg om hem komende weken een basisplaats te geven.

Slot was na afloop van het duel lovend over Dessers tegenover RTV Rijnmond. "Ik denk dat het nu vrij logisch is om hem voorlopig de kans te geven. Als je Bryan Linssen lang hebt laten staan, is het raar om nu tegen Cyriel te zeggen dat hij nu één keer meedoet en daarna weer Bryan." Later wil hij echter nog niet bevestigen dat hij ook daadwerkelijk in de spits staat tegen PEC Zwolle komende zondag.

"We spelen zondag tegen een tegenstander met een heel ander systeem. Dan kan het zijn dat we de spitspositie weer anders gaan invullen, maar dat is iets waar we de komende dagen over na kunnen denken." Dessers zelf voelt ook dat hij in goede vorm steekt. "Het eerste kwartier was ik niet echt goed, maar daarna kwam ik beter in de wedstrijd."

Lees ook: Dessers voelt basisplaats dichterbij komen: "Het is fifty-fifty"

"De tweede helft was goed met een goal en een assist, maar ook qua spel en in de combinatie. Dit geeft mij wel vertrouwen." Dessers moet het dit seizoen voornamelijk stellen met een rol als invaller bij Feyenoord, maar op die manier is hij met doelpunten al verschillende keren erg belangrijk geweest. De komende tijd mag hij het dus vaker laten zien vanaf de aftrap.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen