Seuntjens staat voor afscheidsduel: transfer naar Japan aanstaande

11 maart 2022, 16:44

Ralf Seuntjens staat vrijdagavond hoogstwaarschijnlijk voor de laatste keer op het veld bij NAC Breda, de club die hij afgelopen zomer verkoos boven een langer verblijf bij De Graafschap. Volgens BN De Stem is zijn overstap naar het Japanse FC Imabari bijna in kannen en kruiken.

Omdat NAC wordt geteisterd door een coronagolf, hebben de Bredanaars Seuntjens vrijdagavond nog nodig tegen zijn oude club De Graafschap. De kans is groot dat het voorlopig direct de laatste keer is dat Seuntjens op de Nederlandse velden te bewonderen is. Bij de Japanse derdeklasser ligt een lucratief en meerjarig contract klaar voor de aanvaller.

In de Cor Potcast sprak Seuntjens onlangs al uit in het verleden regelmatig open te hebben gestaan voor een transfer naar het buitenland, maar dat bleef tot dusverre altijd uit. De clubtopscorer van NAC gaat zijn geliefde Breda nu echter verlaten voor een avontuur in Azië.

Seuntjens groeide de laatste jaren uit tot vertrouwd gezicht in de Eerste Divisie. Zo speelde hij voor RBC Roosendaal, FC Den Bosch, Telstar, VVV-Venlo, De Graafschap en dus NAC.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen