Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

El Khayati denkt 300 dagen na laatste duel snel weer te kunnen spelen

El Khayati denkt 300 dagen na laatste duel snel weer te kunnen spelen

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

11 maart 2022 – Abdenasser El Khayati is vanaf deze week weer op de Nederlandse velden te bewonderen. De Marokkaanse spelmaker zette zijn handtekening onder een contract bij Willem II, dat hulp nodig heeft in de jacht op handhaving in de Eredivisie. El Khayati hoopt er snel te staan voor zijn ploeg.

El Khayati is al het hele seizoen clubloos, maar heeft veel voor zichzelf getraind en zich zodoende fit gehouden. Qua wedstrijdfitheid zal er voor de Marokkaan echter nog wel wat terrein te winnen zijn. Zijn laatste wedstrijd dateert namelijk van exact driehonderd dagen geleden. Op 16 mei 2021 verloor hij met 3-2 van ADO Den Haag, dat degradeerde uit de Eredivisie.

Een gebrek aan wedstrijdritme? "In mijn ogen is het heel simpel. Elk individu is weer anders", vertelt El Khayati voor de camera van ESPN. "Je ziet dat er clubs zijn die spelers hebben opgehaald die tot dit seizoen lange tijd niet hadden gespeeld. De ene speler houdt het lang vol en speelt veel, de ander raakt geblesseerd", aldus de 33-jarige middenvelder.

El Khayati denkt dat hij tot de eerste categorie behoort. "Als je kijkt naar het type speler dat ik ben... Ik doe veel op techniek en intuïtie. Ik hoop er zondag al bij te zitten en daar waar nodig mijn steentje bij te dragen. Al is het een invalbeurt of niets, het draait om de drie punten." Het dolende Willem II neemt het dit weekend op tegen concurrent Fortuna Sittard. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd