Drommel afgemaakt in ESPN-studio: "Hij doet helemaal niks"

10 maart 2022, 22:11

Jan-Joost van Gangelen, Kenneth Pérez, Pierre van Hooijdonk en Kees Kwakman zijn het met elkaar eens: Joël Drommel zag er niet goed uit bij de 1-3 van FC Kopenhagen tegen PSV. De doelman krijgt in de ESPN-studio flinke kritiek te verduren.

Lukas Lerager kopte vlak voor rust van dichtbij raak na een hoekschop van Pep Biel. "De doelman heeft een heel groot geel tenue aan. Kom gewoon met je knieën vooruit, armen vooruit, hatsjikidee. Stomp dat ding weg, boks dat ding weg, doe iets", aldus Van Gangelen.

Pérez is het deels met hem eens. "Er staan ook best veel PSV'ers. Hoe moet hij hier komen? Dan moet hij eerst drie mensen van hem afgooien. Hij kan in mijn ogen hier onmogelijk komen. Het is zo volgebouwd. Daar heeft hij zelf voor gezorgd omdat hij het zo heeft neergezet. Hij staat daar als een zoutzak", zegt de analist.

Ook Van Hooijdonk vindt dat Drommel veel meer had kunnen doen. "Een paar seconden voordat de bal getrapt wordt, zie je dat iedereen bewust voor je gaat staan. Dat moet je uit elkaar halen. Dan moet je duwen. Je moet iets doen, maar hij doet helemaal niks", stelt de oud-aanvaller, die bijval krijgt van Kwakman. "Ik denk dat als hij eerder bezig gaat en een beetje gaat duwen, hij een vrije trap mee krijgt."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen