Verrassende basisplaats voor Reiss Nelson bij Feyenoord

10 maart 2022, 17:29   Bijgewerkt: 10 maart 2022, 17:37

Arne Slot heeft de opstelling van Feyenoord voor de ontmoeting met Partizan Belgrado in de achtste finale van de Conference League bekendgemaakt. De meest verrassende naam in de basiself van de Rotterdammers is die van Reiss Nelson.

Het wordt de vijfde keer dit seizoen dat Nelson aan de aftrap zal verschijnen. De van Arsenal gehuurde aanvaller maakt de hoge verwachtingen vooralsnog niet waar, maar krijg tegen Partizan wel de voorkeur boven Alireza Jahanbakhsh. Nelson zal samen met Luis Sinisterra en Cyriel Dessers de voorhoede van Feyenoord vormen. Dessers begint in de punt van de aanval, terwijl de niet helemaal fitte Bryan Linssen op de bank plaatsneemt.

Feyenoord moet het in de heenwedstrijd tegen Partizan stellen zonder zowel Guus Til als Patrik Walemark, die beiden geschorst zijn. Til wordt vervangen door Jens Toornstra. Orkun Kokcü en Fredrik Aursnes staan samen met hem op het middenveld. In de verdediging krijgt Lutsharel Geertruida de voorkeur boven Marcus Pedersen.

Bij Partizan is er een basisplaats voor een oude bekende: Queensy Menig. De voormalig speler van Ajax, PEC Zwolle en FC Twente staat sinds afgelopen zomer onder contract bij de Servische topclub. In de Conference League was hij tot nu toe twee keer trefzeker. Een van zijn doelpunten maakte hij in de tussenronde tegen Sparta Praag.

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Senesi, Malacia; Aursnes, Toornstra, Kökcü; Nelson, Dessers, Sinisterra

Opstelling Partizan: Popovic; Zivkovic, Vujacic, Sanicanin, Urosevic; Zdjelar, Natcho, Jojic; Markovic, Milovanovic, Menig

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen