Cambuur wil nieuwe veegpartij voorkomen: "Hebben plannetje"

10 maart 2022, 15:30

SC Cambuur hoopt een vervelende week vrijdagavond succesvol af te sluiten tegen Ajax. In Leeuwarden werd donderdag bekend dat trainer Henk de Jong dit seizoen vanwege ziekte niet meer op de bank zal zitten. Pascal Bosschaart staat tegen Ajax voor de groep.

Promovendus Cambuur krijgt dit seizoen vaak de complimenten, maar ging eerder dit seizoen met liefst 9-0 onderuit in de Johan Cruijff ArenA. "We hebben een plannetje gemaakt, hopelijk gaat dat ertoe leiden dat we morgen een mooie avond beleven. Het zag er bij de tactische training goed uit. Wat je in elk geval niet wilt is er met 9-0 afgaan", aldus Bosschaart in gesprek met Voetbal International.

In Amsterdam werd Cambuur van het kastje naar de muur gestuurd door Ajax en dat is Bosschaart nog niet vergeten. Dat wil hij vrijdagavond (20.00 uur) ten koste van alles voorkomen. "Misschien zijn we destijds iets naïef geweest, we zullen het nu in elk geval iets anders oplossen. Ajax is gewoon een heel goede en gevaarlijke ploeg, ondanks het gegeven dat ze de laatste weken iets minder presteren."

De spelers van Cambuur zullen in ieder geval graag een goede wedstrijd willen spelen voor De Jong. De hoofdtrainer zat eerder dit seizoen al noodgedwongen thuis nadat er een cyste in zijn hoofd werd ontdekt. Daar heeft de ervaren oefenmeester nog altijd last van en voorlopig kiest hij ervoor om eerst goed te herstellen. De club gaat intern kijken hoe de staf er de rest van het seizoen uit zal zien.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen