'Chaos bij PSG: Donnarumma en Neymar vliegen elkaar aan'

10 maart 2022, 09:22   Bijgewerkt: 10 maart 2022, 09:34

De late uitschakeling tegen Real Madrid is bij Paris Saint-Germain bijzonder hard aangekomen. Ook in de kleedkamer van de Parijzenaren zou het na afloop onrustig geweest zijn. Buitenlandse media spreken van een aanvaring tussen Gianluigi Donnarumma en Neymar, waarbij hun ploeggenoten tussenbeide moesten komen.

Volgens Marca begon het toen Neymar Donnarumma aansprak op zijn fout bij de gelijkmaker van Real Madrid. De Italiaanse doelman liet zich verrassen door Karim Benzema, waardoor hij de bal verspeelde en de Fransman na een combinatie met Vinícius Jr. de 1-1 kon binnenschieten.

Op het verwijt van Neymar zou Donnarumma zijn ploeggenoot erop gewezen hebben dat hij zelf niet vrijuit bij de 2-1, waar balverlies van de aanvaller aan vooraf ging. 'Die discussie escaleerde totdat ze bijna op de vuist gingen', zo weet het Spaanse medium. Ploeggenoten zouden de twee uiteindelijk net op tijd uit elkaar hebben gehaald.

Het incident in de Franse kleedkamer was niet het enige voorval na de wedstrijd. Zo zou PSG-voorzitter Nasser Al Khelaïfi scheidsrechter Danny Makkelie hebben opgezocht en daarbij 'agressief gedrag' hebben vertoond. Tegen een medewerker van Real zou hij 'ik ga je vermoorden' hebben geroepen.

Lees ook: Woeste PSG-voorzitter zocht Makkelie op: "Agressief gedrag"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen