Duidelijk doel bij PSV: "Dan kom je in de geschiedenisboeken"

9 maart 2022, 23:20

Olivier Boscagli en Noni Madueke hebben hun zinnen gezet op succes in de Conference League. De spelers van PSV waren dit seizoen ook al actief in de Champions League en Europa League. Dat is geen reden om het derde Europese toernooi niet serieus te nemen.

"We hadden ons bijna gekwalificeerd voor de Champions League en uiteindelijk spelen we Conference League. Maar dit is een Europees toernooi en dat is mooi. Niet iedereen krijgt de kans om op dat podium te spelen. Het is zoals het is en wij gaan ons best doen om dit toernooi te winnen", laat Boscagli weten in een uitgebreid interview met clubkanalen van PSV.

Madueke wil op zijn beurt graag een doelpunt maken als hij donderdag zijn twintigste verjaardag viert. "Ik hoop dat ik mezelf, het team en de supporters kan trakteren op een doelpunt. Ik baalde enorm dat ik afgelopen weekend niet scoorde. Ik had op z'n minst twee doelpunten moeten maken. Deze week heb ik op de training extra aandacht besteed aan het afronden. Als ik donderdag opnieuw in de situatie kom, moet het goed komen."

Donderdagavond trapt PSV in de achtste finales van de Conference League om 21.00 uur af tegen FC Kopenhagen. Volgende week staat de return in Denemarken op het programma voor de Eindhovenaren. "Als je als eerste dit toernooi wint, kom je in de geschiedenisboeken. Daarom willen wij graag tot het einde meedoen", voegde Boscagli nog toe.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen