Mourinho onaangenaam verrast in Arnhem: "Nog nooit gezien"

9 maart 2022, 19:30

José Mourinho is niet bepaald te spreken over de staat van het speelveld in GelreDome. De Portugees speelt donderdagavond met zijn AS Roma een uitwedstrijd tegen Vitesse. Mourinho schrok toen hij de grasmat in Arnhem woensdagmiddag van dichtbij kon bekijken.

"Ik zou echt niet weten wat er hier met de grasmat is gebeurd. Dit is de eerste keer dat ik in Nederland een veld in deze staat zie. En ik kom hier al zeker een jaar of twintig", vertelde Mourinho woensdagmiddag tijdens de persconferentie in het stadion. Het veld van GelreDome kreeg het de afgelopen weken flink te verduren en ligt er dus niet goed bij.

Mourinho heeft ondanks de slechte staat van het veld veel vertrouwen in zijn ploeg. "Ik heb de laatste weken goede dingen gezien. We zijn zeven wedstrijden ongeslagen in de Serie A en zelfs tijdens onze laatste nederlaag speelden we goed. Ik heb geen reden om mijn ploeg te wijzigen. Wij zullen met een sterke basiself en een sterke bank voor de dag komen."

Eerder op de dag kreeg Mourinho al de complimenten van zijn collega Thomas Letsch. "Maar Mourinho is wel de Special One. Hij heeft veel prijzen gewonnen. Toen ik in 2010 naar de door Inter gewonnen Champions League-finale keek, had ik niet gedacht dat ik het jaren later tegen hem zou opnemen", vertelde de Duitser over zijn ontmoeting met de Portugees.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen