Esbjerg schuift Van der Vaart tijdelijk door na ontslag hoofdtrainer

9 maart 2022, 17:35

De spelers van Esbjerg fB worden voorlopig getraind door Rafael van der Vaart. De oud-international gaat samen met Michael Kryger fungeren als interim-trainer. De Deense club heeft hoofdtrainer Roland Vrabec namelijk op straat gezet vanwege teleurstellende resultaten.

De club heeft geen vertrouwen meer in de samenwerking met Vrabec en dus moet Van der Vaart voorlopig aan de bak. De voormalig middenvelder krijgt samen met Kryger de verantwoordelijk over het eerste elftal totdat er een geschikte vervanger is gevonden. Bij Esbjerg staan de Nederlandse doelman Ramón ten Hove en Rafael's zoon Damian van der Vaart onder contract.

Esbjerg staat momenteel op de negende plaats in de 1. division, het tweede niveau van Denemarken. Aanstaande zaterdag staat de eerstvolgende competitiewedstrijd op het programma voor Van der Vaart. Dan brengt Esbjerg een bezoekje aan nummer vier AC Horsens. De competitie bestaat in totaal uit twaalf clubs, dus is er werk aan de winkel voor Van der Vaart.

De 109-voudig international van Oranje was al als assistent actief in de Blue Water Arena. Van der Vaart speelde zelf ook nog een blauwe maanden bij de club. Na Ajax, Hamburger SV, Real Madrid, Tottenham Hotspur, nogmaals HSV, Real Betis en FC Midtjylland kwam hij in 2018 nog kortstondig bij Esbjerg terecht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen