Menig rekent op hulp uit Amsterdam: "Steun van Ajax-fans"

9 maart 2022, 17:03   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Queensy Menig hoopt dat de fans van zijn oude club Ajax hem donderdagavond ondersteunen tijdens het treffen met Feyenoord. De aanvaller speelt met zijn Partizan in de Conference League tegen de Rotterdammers. Op de clubwebsite blikt hij alvast vooruit op dat duel.

"Ik kreeg veel telefoontjes en succeswensen van mensen uit Nederland. De wedstrijd wordt live uitgezonden op de Nederlandse televisie. Dat betekent dat er ook veel fans van Ajax zullen kijken en ik verwacht hun steun", aldus Menig, die ook lovend is over de aanhang van Feyenoord. "Ze zorgen altijd voor een geweldige sfeer, het is te vergelijken met de derby van Belgrado. Naar mijn mening is er bij Feyenoord de beste sfeer in Nederland."

Menig volgt de Eredivisie vanuit Servië nog altijd op de voet en is te spreken over Arne Slot. "In het verleden was Feyenoord thuis altijd goed en hadden ze uit problemen. Maar inmiddels hebben ze een nieuwe trainer en die is erg goed. Feyenoord speelt nu zowel thuis als uit goede wedstrijden. Ik vind het een voordeel dat wij eerst thuis spelen. We kunnen hier een goed resultaat neerzetten en dat meenemen naar Rotterdam."

Partizan en Feyenoord trappen donderdagavond om 18.45 uur af in het Partizan Stadion. De huidige koploper van de Superliga heeft er al een lang Europees seizoen opzitten. Net als Feyenoord speelde Partizan al zes wedstrijden om het hoofdtoernooi te bereiken. Daarna volgden de groepsfase en tussenronde. De 26-jarige Menig speelde tot op heden 29 wedstrijden en was daarin goed voor tien treffers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen