Xavi bevestigt gesprekken met Haaland en heeft goede hoop

9 maart 2022, 15:53

Xavi heeft eerlijk toegegeven dat hij met Erling Haaland heeft gesproken over een mogelijke transfer. De Spaanse coach hoopt het Noorse doelpuntenfenomeen tot een transfer te kunnen verleiden en heeft goede hoop dat het de topclub gaat lukken om Haaland te strikken.

Vorige week lekte al uit dat Xavi en Haaland elkaar hadden ontmoet in München en een gesprek hadden gevoerd over de toekomst van de spits. Op de voorbereidende persconferentie richting het duel met Galatasaray deed Xavi bepaald geen moeite om dat geheim te houden. "Als je met een speler praat, vertel je hem wat hij bij een club kan verwachten."

Wat dat is? "We hebben gesproken over onze manier van spelen en je overtuigt iemand dat dit de beste club voor hem is. Bovendien kan hij in een prachtige stad komen te wonen. Ik heb tot dusverre nog nooit een speler gehoord die een aanbod van FC Barcelona heeft afgeslagen", aldus de oud-middenvelder, die jarenlang in de hoofdmacht speelde.

Barça heeft voornamelijk concurrentie van Manchester City, dat eveneens bereid is om ver te gaan voor de Noor. Het totale pakket met transfersom, salariskosten en bonussen loopt op tot ruim 200 miljoen euro. Volgens Sky Sports gaat City momenteel aan de leiding in de strijd om zijn handtekening.

Lees ook: Barça heeft vier alternatieven voor Haaland

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen