Schmidt waarschuwt PSV en is lovend over Veerman

9 maart 2022, 15:26

Roger Schmidt heeft PSV voorafgaand aan de Conference League-wedstrijd tegen FC Kopenhagen gewaarschuwd voor de kracht van de Deense tegenstander. Volgens de Duitse oefemmeester treffen de Eindhovenaren in Kopenhagen een pittige tegenstander in strijd om een plek in de kwartfinale.

"Ze staan bovenaan in de competitie en hebben tien wedstrijden op rij gewonnen. Het wordt close", aldus Schmidt een dag voor de wedstrijd in gesprek met de NOS. De Duitser vindt Kopenhagen een sterke ploeg hebben en heeft een idee hoe de wedstrijd zal gaan verlopen. "Ze beheersen het aanvallende en verdedigende spel. Ik verwacht een open wedstrijd."

Schmidt heeft in ieder geval de beschikking over Joey Veerman. De middenvelder maakte in de winterstop de overstap van SC Heerenveen naar PSV, waar hij weinig tijd nodig heeft gehad om zich in de basis te knokken. "In sommige wedstrijden misten we iemand zoals hij", is de coach lovend. "Hij is intelligent. Het is erg fijn om hem nu als optie erbij te hebben."

Ook Madueke werd ondervraagd door de NOS. De Engelsman kwakkelde lange tijd met zijn fitheid, maar heeft inmiddels weer vertrouwen in zijn fysieke staat. Mijn lichaam voelt goed. Ik vond de revalidatieperiode vond ik in het mentaal opzicht zwaar. Je houdt ervan om te voetballen, dus dat was moeilijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen