Waarom Beugelsdijk dit weekend ondanks vijfmaal geel mag spelen

9 maart 2022, 13:40

Sparta kan dit weekend gewoon een beroep doen op Tom Beugelsdijk. De 31-jarige verdediger kreeg afgelopen vrijdag zijn vijfde gele kaart en zou daarom geschorst zijn voor de ontmoeting met Go Ahead Eagles van komend weekend, maar de KNVB heeft besloten de prent van Beugelsdijk nog niet mee te tellen.

Dat heeft te maken met het feit dat de wedstrijd tussen Sparta en Vitesse nog moet worden uitgespeeld. De KNVB besloot dinsdag dat de laatste zes minuten van de wedstrijd zullen worden afgemaakt. Afgelopen vrijdag zorgden supporters van de thuisclub voor ongeregeldheden vanaf de tribunes. Zo werd er met vuurwerk gegooid en bestormde iemand het veld.

Daarom heeft de KNVB de wedstrijd niet meegeteld. Hij had namelijk bijvorbeeld nog een tweede gele kaart of direct rood kunnen krijgen. Daardoor kan Beugelsdijk komende zaterdag gewoon aan de aftrap verschijnen tegen Go Ahead Eagles. Sparta kan de punten bijzonder goed gebruiken in strijd tegen degradatie.

Hoewel Beugelsdijk niet geschorst wordt, gaat er bij Arno Verschueren wél een wedstrijd schorsing had. Hij kreeg rood tegen PSV en moest daardoor twee duels toekijken. Een daarvan is het restant van Vitesse - Sparta, terwijl hij tegen Go Ahead Eagles zijn laatste duel schorsing uitzit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen