Rankovic waarschuwt defensie Feyenoord voor Partizan

9 maart 2022, 13:15

Feyenoord moet zijn borst natmaken voor FK Partizan, zo weet Sparta-assistent Aleksandar Rankovic. De voormalig hoofdcoach van ADO Den Haag speelde in de jeugd van Partizan en verwacht dat de Rotterdammers bepaald geen eenvoudig tweeluik staat te wachten in de achtste finale van de Conference League.

Volgen Rankovic zijn Partizan en Feyenoord best aan elkaar gewaagd. "Zij zijn zeker niet kansloos tegen Feyenoord", zegt hij tegen RTV Rijnmond. "Het is een heel stugge ploeg. Gezien de kwaliteit moet Feyenoord uiteindelijk wel doorgaan, met voorin Luis Sinisterra en dat geweldige middenveld. Maar achterin kan Feyenoord wel problemen krijgen."

Toch is het volgens Rankovic lastig om te zeggen hoe sterk Partizan is ten opzichte van Feyenoord. De club heeft in eigen land weinig concurrentie, gezien het feit dat Partizan pas eenmaal verloor dit seizoen. "Van Feyenoord weet ik het, die club ken ik door en door, maar van Partizan weet ik het niet precies. Veel spelers die ik ken zijn daar nu dragende krachten. En Rode Ster en Partizan hebben in de laatste jaren goed gespeeld in Europa."

Feyenoord moet zich klaarmaken voor een heksenketel op bezoek in Servië, zo verzekert Rankovic. "Vorige week speelde Partizan nog de derby met Rode Ster, dan zie je veel vuurwerk, dat is vrij normaal in Servië. Ik weet niet of dat donderdag ook zo is, de UEFA is best streng, maar je moet zeker een vol stadion verwachten."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen