'Van Wonderen neemt Go Ahead-revelatie mee naar Friesland'

9 maart 2022, 12:50

Als Kees van Wonderen daadwerkelijk aan de slag gaat bij SC Heerenveen, dan is de kans groot dat ook Luuk Brouwers in zijn kielzog naar Friesland vertrekt. De multi-inzetbare middenvelder is bezig aan een uitstekend debuutseizoen in de Eredivisie en heeft een goede band met Van Wonderen.

Dat meldt het Algemeen Dagblad. Brouwers is dit seizoen een van de uitblinkers van Go Ahead Eagles, dat een keurige plek in de middenmoot in handen heeft. Het is daarom de vraag in hoeverre een transfer naar Heerenveen een stap vooruit is voor de middenvelder. Heerenveen is in diep verval geraakt en moet na een matige reeks zelfs vrezen voor degradatie.

In dat geval zou Brouwers terugkeren naar de Keuken Kampioen Divisie, waar hij bij FC Den Bosch al jaren speelde. In ruim honderd wedstrijden op het tweede niveau stokte de teller van de middenvelder op zes treffers. Dat heeft hij in één seizoen in de Eredivisie al weten te overtreffen. De smaakmaker staat tot dusverre al op zeven doelpunten.

Go Ahead Eagles is ook niet niet helemaal zeker van handhaving. Beide clubs staan in de laatste speelronde van dit seizoen tegenover elkaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen