Japanse club wil NAC per direct van topscorer Seuntjens beroven

9 maart 2022, 07:48

Ralf Seuntjens kan mogelijk aan de slag in het buitenland. In aanloop naar de laatste periode is er interesse in de spits ontstaan vanuit Japan. Het is niet zeker om welke club het gaat, maar Seuntjens staat hoog op de verlanglijst van een Japanse club.

Dat meldt BN De Stem. Bronnen melden aan de krant dat hij niet onwelwillend tegenover een avontuur in Azië staat. Ook afgelopen seizoen was er vanuit Japan al interesse in Seuntjens, die al langere tijd wordt gevolgd door de club. In Japan mogen er nog spelers worden aangetrokken. De transfermarkt is daar tot eind maart geopend, omdat het seizoen daar later begint.

Daarvoor dient de club wel een transfersom te betalen, aangezien Seuntjens nog tot de zomer van 2023 vastligt bij de Parel van het Zuiden. Daar speelt hij sinds dit seizoen. Seuntjens, geboren en getogen in Breda, maakte de overstap van De Graafschap naar zijn jeugdliefde. Daar bivakkeert hij dit seizoen in de middenmoot van de Keuken Kampioen Divisie.

De 32-jarige aanvaller is dit seizoen de meest waardevolle speler van NAC. Seuntjens was tot dusverre goed voor elf doelpunten en negen assists. Seuntjens speelde in het verleden ook voor RBC Roosendaal, FC Den Bosch, Telstar, VVV-Venlo en De Graafschap.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen