Bijzonder verhaal: "Rayane wil de droom van Appie voltooien"

8 maart 2022, 09:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax haalde deze week met Rayane Bounida een toptalent van Anderlecht binnen. De middenvelder koos echter niet voor Ajax door de sportieve ambities, het grote perspectief voor jeugdspelers of het financiële plaatje, maar door Abdelhak Nouri. "Rayane wil de abrupt onderbroken droom van Appie voltooien."

Tegenover De Telegraaf gaf de broer van Rayane (Marwane) een interview over de speciale band die zijn familie heeft met de familie Nouri. "Die sterke band is ook de reden dat we voor Ajax hebben gekozen." Daarmee wint Ajax de strijd van topclubs als FC Barcelona, Paris Saint-Germain en Manchester City. "Hij zag het niet zitten om ver van zijn familie te wonen."

Lees ook: Abdelhak Nouri speelde rol in transfer Bounida naar Ajax

"Dus het werd Ajax of Anderlecht, maar zijn keuze stond eigenlijk al maanden vast." Marwane Bounida vormt samen met Mo Nouri het management van Rayane Bounida. "Appie genoot echt van Rayane en zei elke keer: wat is die jongen goed! We zijn gelovig, maar geloven niet in toeval. Dit moest gewoon zo zijn."

Rayane Bounida mocht ooit van Nike een gesigneerde bal geven aan zijn grootste fan, maar hij vond dat raar gezien zijn jonge leeftijd. Daarom koos hij ervoor om de bal te geven aan zijn grootste idool en dat was Abdelhak Nouri. "Dat gaf ons steun en sindsdien zien we de familie Bounida echt als onze familie", geeft Mo Nouri aan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen