Eredivisieclubs opgelet: dit zijn de interessantste Rusland-targets

8 maart 2022, 08:06

De FIFA besloot maandag dat alle spelers die actief zijn in Rusland en Oekraïne hun contract kunnen laten schorsen. Dat betekent dat veel spelers naar alle waarschijnlijkheid transfervrij op te pikken zijn, wat ook voor Eredivisieclubs interessant is. FCUpdate zet deze 'Rusland-targets' voor ze op een rij.

Voor de topclubs en subtopclubs springt er een aantal namen direct in het oog. Bijvoorbeeld voormalig Ajacieden David Neres en Lassina Traore hebben eerder al bewezen een erg hoog niveau aan te kunnen tikken. Ook in Rusland zijn de nodige spelers actief die eerder in Nederland speelden. Zo zijn onder meer Gyrano Kerk, Glenn Bijl en Quincy Promes gewilde targets.

Lassana Faye, Rodney Antwi en Hennos Asmelash staan (nog) in Oekraïne onder contract en kunnen wellicht een versterking vormen voor de onderkant van de Eredivisie. Een andere gewilde speler uit Oekraïne is de 19-jarige verdediger Illia Zabarnyi. Hij staat te boek als een van de grootste talenten uit het Oostblok en Ajax zou in het verleden ook al eerder interesse in hem hebben getoond.

Bij CSKA Moskou krijgt voormalig Heerenveen-speler Chidera Ejuke de mogelijkheid om een andere club te zoeken. Hij ging in 2020 nog voor meer dan tien miljoen weg uit de Eredivisie. Een andere interessante optie is de Colombiaan Matteo Cassiera, die eerder bij Ajax in de spits speelde. Hij toonde dit seizoen met acht goals en drie assists in dertien competitiewedstrijden in Rusland al aan zeer waardevol te kunnen zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen