Uitspraken Ultee zorgden voor extra motivatie bij PEC Zwolle

7 maart 2022, 14:56

PEC Zwolle verscheen zondag getergd aan de aftrap in de degradatiekraker tegen Fortuna Sittard. Uitspraken van Sjors Ultee vormden een extra motivatie voor de Zwollenaren om de wedstrijd tot een goed einde te brengen.

"De trainer van Fortuna had ons van tevoren op scherp gezet door te zeggen dat we er eigenlijk niet meer toe deden", vertelt Van Polen voor de camera van ESPN. "Dat heeft ons nog wel een beetje extra geprikkeld. Hij heeft in de media gezet dat hij het mooi vond dat we nog aan het strijden waren, maar het niet echt meer bepalend was."

Dick Schreuder, de trainer van PEC Zwolle, liet tijdens de voorbespreking in aanloop naar het duel met Fortuna zien wat Ultee heeft gezegd. "Dat raakte ons wel even. Het is lekker dat we hem dan op zijn nummer kunnen zetten", aldus Van Polen, die met zijn ploeg de uitwedstrijd in een 0-1 zege omzette.

De Zwollenaren hebben door de overwinning de laatste plaats in de Eredivisie verlaten. In 2020 veroverde de ploeg van Schreuder veertien punten. Dat zijn er nu al acht meer dan in de eerste seizoenshelft. De achterstand op de veilige vijftiende plaats is nog maar twee punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen